Nakupovalna košarica je še prazna!
V tej kategoriji ni izdelkov.Električni invalidski vozički

Električni invalidski vozički

Ponujamo vam popolnoma usklajeno linijo električnih invalidskih vozičkov iz katere si lahko izberete in sestavite takšnega, ki vam najbolj ustreza. Električni invalidski voziček je namenjen uporabi v zaprtih prostorih ali na prostem, s pogonom zadaj, spredaj ali na srednjih kolesih, z multi variabilnim sedežnim sistemom QLASS z nastavitvijo po višini in nagibom sedeža.

Ravnovesje med funkcionalnostjo, udobjem in dizajnom je pri vsakem modelu usmerjeno predvsem na popolno oskrbo uporabnika. Udobje in izjemne vozne lastnosti so prav tako samoumevne, kakor tudi različni oblikovni elementi, ki lahko izpolnijo vsako individualno željo posameznika.

Pri električnem invalidskem vozičku sta ergonomski sedež in upravljanje najpomembnejša pogoja za optimalno oskrbo uporabnika. S tem vedenjem so naši inženirji, delovni terapevti in strokovnjaki za materiale ustvarili mednarodno priznani sistem sedenja »QLASS". Njegova raznolikost se izraža v izredno funkcionalni in individualni nastavitvi, z vrhunskim oblazinjenjem, različnimi možnostmi naslonjal in pripomočkov za udobno namestitev, s čimer izpolnjuje vse potrebe in zagotavlja najboljšo strokovno oskrbo.

Akcijska ponudba