Nakupovalna košarica je še prazna!
V tej kategoriji ni izdelkov.Baterije in Akumulatorji

Baterije za električna vozila, skuterje, invalidske vozičke, ...

Po daljših potovanjih je čas da vaše električno vozilo priključite v vtičnico in ponovno napolnite baterije. Le popolnoma napolnjen skuter ali invalidski voziček bo z lahkoto zagotavljal ustrezen domet. Koliko še zmore? Pogled na prikazovalnik vam pokaže stanje napolnjenosti baterije. Ampak da bo življenjska doba gelskih ali AGM baterij čim daljša je potrebno upoštevati nekaj zlatih pravil:

  • uporabljajte samo polnilnik proizvajalca, ki je prilagojen za tip in zmogljivost baterije.
  • Pred prvo uporabo polnite baterije najmanj 24 ur. Dokazano je, da je baterija na vrhuncu svoje zmogljivosti šele po večkratnem polnjenju. Porabnika je potrebno med polnjenjem obvezno izključiti!!!
  • Bolj je akumulator izpraznjenjen, krajša je življenjska doba, zato napolnite baterije ob vsaki priložnosti in po vsaki uporabi ter nikoli ne shranjujte baterije nenapolnjenih - na primer čez zimo. Povežite baterijo in polnilec vsaj vsaka dva meseca za 24 ur ali več. Izpraznjenje akumulatorja preko 60% njegove kapacitete, škodi vaši bateriji.

Vaše električno vozilo bo tako zmogljivo kot bodo zmogljive ustrezne baterije. V naši trgovini vam ponujamo baterije brez vzdrževanja za električna vozila in skuterje različnih moči in tipov ter kvalitet po pošteni ceni.

Akcijska ponudba