Nakupovalna košarica je še prazna!

NAROČANJE, DOSTAVA IN PLAČILO

Naročilo lahko oddate preko spletne trgovine, ali nam pišete na info@medimaj.com

Potek naročila v spletni trgovini:

  1. KORAK - Izdelke, ki jih želite naročiti, dodate v košarico in nakup zaključite z klikom na KOŠARICA / NA BLAGAJNO. Sledite navodilom, vpišete podatke in zaključite naročilo.
  2. KORAK - O statusu naročila vas bomo obveščali na email. Večino naročil pošljemo isti ali naslednji delovni dan. V primeru, da naročila ne moremo obdelati, vas o tem obvestimo na email.
  3. Način plačila

 

Pošiljko vam na dom dostavi prevoznik GLS d.o.o., ponavadi naslednji delovni dan, ko je bila odposlana. Osebni prevzem ali prevzem na sedežu podjetja ni mogoč.

STROŠEK DOSTAVE je pri GLS-u naslednji:

Pri dostavi večjih in težjih izdelkov je dogovor o ceni dostave individualen.

 

Po povzetju - plačate kurirju ob dostavi, kjer se plača še strošek odkupnine, ki je naslednji:

Po predračunu - Po zaključenem nakupu boste na vaš e-email prejeli predračun. Plačate lahko z nakazilom na transakcijski račun našega podjetja.
Načini dostave

Čas dobave:

Okoli 90% naročil je odposlanih v roku 24 ur. Rok dobave je 3 delovne dni, teči prične z odpravo pošiljke. V primeru, da pošiljka zamuja, nas prosim kontaktirajte. V primeru, da naročenega artikla ni na zalogi, vas bomo obvestili.


Reklamacije in odstop od nakupa

V primeru, da je bil poslan napačen artikel, ali je ta poškodovan/ne deluje, nas prosim kontaktirjate na info@medimaj.com in problem bomo hitro rešili.

Kot kupec imate pravico, da v 14 dneh vrnete naročen izdelek brez razloga, mi pa vam vrnemo denar. Pogoj je, da je vrnjen izdelek nepoškodovan in nemontiran, v originalni embalaži.